fbpx
Scroll to top

Beneficii

Timp

Beneficiile unei spalari profesionale a covorului

Timp redus in care nu utilizezi covorul datorita expertizei si tehnologiei de ultima generatie folosita de spalatoria profesionala.

Consecintele unei spalari improprii

Timp irosit pentru transport, achizitionarea materialelor necesare, spalare si mai ales uscarea covorului. Oamenii s-au obisnuit sa perie, sa mature si sa aspire covoarele destul de des. Aceste operatiuni practicate acasa nu elimina insa si microorganismele care traiesc pe suprafata covorului si oricat de mult te-ai stradui nu vei reusi niciodata sa scoti singur tot praful si murdaria depozitata in covor, fara ajutor din partea profesionistilor.

Alege sa fii sanatos

Beneficiile unei spalari profesionale a covorului

Spatiul in care traim determina gradul nostru de sanatate. Din cauza caracteristicilor covorului sau a conditiilor de utilizare a acestuia, este necesara curatarea profesionala a covoarelor, adica o curatare in profunzime la o spalatorie de covoare, de doua ori pe an.Astfel, vor fi indepartate praful si mirosurile neplacute sau chiar bacteriile care se acumuleaza in covoare. Este recomandat ca mochetele si covoare din casa sa fie curatatte si spalate in mod regulat atat pentru sanatatea proprie cat si a familiilor noastre.

Consecintele unei spalari improprii

Spalarea covoarelor la spalatorii auto sau la cele care nu folosesc utilaje specializate in acest scop poate duce la urmatorul inconvenient major : nu se realizeaza o spalare in profunzime si in consecinta nu se elimina tot praful sau nisipul din covor. Acest lucru e determinat atat de utilajul de spalat covoare folosit dar si de suprafata pe care se aseaza covorul in timpul spalarii si care poate permite sau nu eliminarea prafului din covoare si mochete. Utilajul folosit de noi este unul de ultima generatie si este special conceput pentru spalarea profesionala a covoarelor.

Intretinerea covorului

Beneficiile unei spalari profesionale a covorului

Detergentii si solutiile folosite sunt profesionale, fiind special concepute pentru o intretinere adecvata a covoarelor. Spalatoria profesionala de covoare Tase foloseste echipamente profesionale, detergenti si balsamuri de ultima generatie in domeniul spalarii si curatarii covoarelor, ceea ce duce la mentinerea culorilor vii si intretinerea acestora pufoase.

Consecintele unei spalari improprii

Clatirea, stoarcerea sau uscarea neadecvata pot duce la amestecul culorilor covorului.
De asemenea, produsele profesionale folosite de o spalatorie de covoare duc la inlaturarea prafului, acarienilor, a produselor de grasime.

Mirosul covorului

Beneficiile unei spalari profesionale a covorului

Una dintre cele mai importante etape in spalatul covoarelor este uscarea. Uscarea covoarelor se realizeaza cu ajutorului unui dezumidificator profesional care incalzeste, ventileaza si extrage umezeala in spatiul interior special amenajat.
Uscarea se face prin centrifugarea cu echipamente speciale si apoi stocarea covoarelor in spatii special destinate uscarii lor, fara expunere la soare - camere de uscare prevazute cu ventilatie, caldura si umiditate controlate electronic.
In acest fel se pastreaza prospetimea mirosului!
Facem tot posibilul sa scoatem mirosul cu solutii speciale pentru asta. Din pacate, pot fi covoare la care, oricat ne-am stradui, nu putem sa scoatem in totalitate mirosul sau petele! In astfel de situatii vom discuta cu dumneavoastra de la bun inceput!

Consecintele unei spalari improprii

Uscarea covoarelor pe gard, pe batator sau pe sarma de rufe duce de cele mai multe ori la estomparea culorilor datorita expunerii la soare.
De asemenea, covorul proaspat spalat si pus la uscat in acest mod se va umple de praful cotidian imediat.
Uscarea covorului in spatii neadecvate duce la imbacsirea acestuia si in consecinta la mirosul urat !

ATENTIE: In cazul in care vreti sa scoateti singuri o pata din covor, va sfatuim sa nu aplicati solutii concentrate nediluate pentru ca riscati SA ARDETI COVORUL!!!
Daca nu folositi solutia corecta riscati sa fixati petele in covor pentru totdeauna!

Serviciu NOU de igienizare si dezinfectare a covoarelor pe baza de ozon! Strada Traian Vuia nr 6, Suceava.

Contacteaza-ne